Need Help! BIAS AMP2 audio settings error...



  • Help me...
    When I try to make audio settings, I get this error. What could be the problem?
    All applications except the bias amp are disconnected...

    Please,help..

    AUDIO INTERFACE:steinberg ur24c
    PC:mac os catalina 10.15.6

    0_1597201262338_スクリーンショット 2020-08-12 2.52.01.png



  • Same. Wrote in support of PositiveGrid, are still silent. And in Bias FX 2 everything works fine. I have Steinberg UR22C and also Catalina 10.15.6



  • Hey, I recently got a Steinberg UR44C and have the same issue, my OS is Catalina 10.15.7. The plugin versions of BIAS FX 2, AMP 2 and Pedal work fine with the UR44C (DAWs tested: Ableton Live and Reaper), so do the standalone versions of FX 2 and Pedal. It is only the standalone AMP 2 that causes trouble.
    I don't know if this is valid for you as your posts are 5 months old but I found a workaround:

    • Open the audio-midi-setup on your Mac

    • Click on the + in the lower left corner
      0_1609620960699_22826289-efe2-48c7-99e8-a464d4f97633-image.png

    • Create Aggregate Device, I recommend to rename it, click on the words "Aggregate Device" and enter a new name
      0_1609620983552_8267ac16-17f2-4488-a6f6-f1f7992c0040-image.png
      0_1609620996845_2ff608df-fa53-4d81-828c-6ccbd9ba09b5-image.png
      0_1609621006017_93ca2aef-cef6-414c-9f18-41d0c7ad48da-image.png

    • Click the checkbox of your Steinberg interface
      0_1609621023439_482b0a36-5f45-421d-a85c-bb535183210b-image.png

    • Open BIAS AMP 2, chose the device you created before as input and/or output device
      0_1609621040684_60f48b42-2361-41de-b9b9-ff977017849c-image.png

    And that's it, works like a charm!